Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه تربیت مدرس شرایط و جزئیات درخواست پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه تربیت مدرس به منظور فراهم نمودن زمینه جذب برگزیدگان علمی مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور، با استناد آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری" و "شیوه نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مصوب شورای دانشگاه"، نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط اختصاصی و عمومی در دوره‌های کارشناسی ارشد اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام الکترونیکی متقاضیان حداکثر تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۹ دی ماه ۱۴۰۰ و از طریق سامانه جامع آموزشی این دانشگاه به آدرس " http://golestan.modares.ac.ir " است.

با اعلام دانشگاه تربیت مدرس، پذیرش دانشجویان به دو صورت انجام می‌پذیرد:

 گروه اول برگزیدگان رتبه‌های اول تا پنجم نهایی المپیادهای علمی- دانشجویی برای ورود به همان رشته و با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد است و گروه دوم نیز مختص دانشجویان دوره کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۷ می‌شود که پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم از کل واحدهای درسی با حداقل معدل ۱۵ جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم ورودی خود(مشروط به دارا بودن رتبه اول تا هشتم) باشند.

همچنین،‌ با اعلام دانشگاه تربیت مدرس به دلیل شیوع کووید-۱۹ و طبق مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه می‌تواند برای محاسبه حدنصاب واحدهای درسی دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی مهر ۱۳۹۷ که در حال گذراندن نیمسال ششم بوده و حذف واحد داشته‌اند، با کسر ۴ واحد از مجموع سه چهارم واحدهای درسی اقدام کند.

علاوه بر دانشگاه‌های دولتی معتبر مراکز استان، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل،‌دانشگاه صنعتی سهند تبریز و رشته های گروه هنر و معماری دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران شریعتی نیز مجاز به ثبت نام هستند.

با تاکید دانشگاه تریبت مدرس، دانش آموختگان دوره روزانه سایر دانشگاه‌های دولتی، دانشکده‌های وابسته به دانشگاه‌های مراکز استان‌ها که در سایر شهرستان‌ها قرار دارند، دوره‌های نوبت دوم(شبانه)،‌نیمه حضوری،  دوره‌های مجازی، فراگیر پیام نور، فرهنگیان، آموزشکده‌های فنی و حرفه ای،‌مراکز تربیت دبیر و تربیت معلم، پردیس دانشگاهی دانشگاه‌های دولتی و علمی کاربردی مجاز به ثبت نام نیستند.

همچنین، داوطلبانی که تاریخ فراغت از تحصیل آنها از یک مهر ماه سال ۱۴۰۰ لغایت ۳۱ شهریور ماه سال آتی است،‌ می‌توانند متقاضی این نوع پذیرش باشند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام شامل تصویر کارت ملی، تصویر ریز نمرات کارشناسی، تصویر عکس ۴ ×۳ رنگی تمام رخ، تصویر مدرک دیپلم دارای معدل کل یا فرم خوداظهاری جایگزین دیپلم و تصویر مدرک تحصیلی( یا گواهی تحصیلی ) مقطع کارشناسی پیوسته است که در آن تاریخ فراغت از تحصیل، میانگین کل نمرات و نوع دوره تحصیلی درج شده باشد.

دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرده که نتیجه بررسی اولیه مدرک داوطلبان در صورت امکان نیمه اول بهمن ماه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۳۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام پارسانژاد، نسبت به تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد و عوام فریبی و سوءاستفاده از تقاضای بسیار زیاد جوانان جویای کار انتقاد کرد و گفت: در حالی که فیزیوتراپی یکی از رشته‌های علوم پزشکی است و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فقط از طریق کنکور سراسری در این رشته دانشجو می‌پذیرند، دانشگاه آزاد در اقدامی کاملاً تجاری و عوام فریبانه با سوءاستفاده از تقاضای بالای تحصیل و کار جوانان در این رشته و به رغم اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی ریاست جمهوری، معاونت حقوقی وزارت بهداشت و معاونت فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور مبنی بر غیرقانونی بودن آن، طی دوره‌های کوتاه مدت در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تابعه خود، فیزیوتراپیست تربیت می‌کند.

دبیر انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: مدارک صادره هیچ‌گونه وجاهت قانونی ندارند و به هیچ وجه مجوزی برای اشتغال افراد صاحب مدرک در امر درمان بیماران نیستند و تنها میلیون‌ها تومان سرمایه جوانان بیکار و خانواده‌های آنها را به جیب دانشگاه آزاد سرازیر می‌کند.

کد خبر 6088839 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد